Liten årskrönika

Januari
Jag uppfattade inte denna månad som minnesvärd, spenderade dagarna genom att längta efter en eventuell boxervalp. Firade även in det nya året såklart med en massa människor också.
 
Februari
Här kom Aston till, den 4 (kanske är senil och tagit fel datum??) februari och jag var helt uppslukad av denna händelse. Levde på som vanligt med läxor och prov upp över öronen.
 
Mars
Äntligen fick vi träffa vår framtida familjemedlem och alla andra små och stora vovvar, ända ner till Stockholm bilade vi, med en natt i Sundsvall på vägen. 
 
April
Och fyra veckor efter att vi hälsat på fick vi åter bila ner för att hämta hem vår lilla korv. Hela april spenderades med att fota en kattbajsätande Aston, och gosa och mysa och torka kiss och bajs. Skaffade även instagram. David fyllde 18. Firade påsk. Vi firade även en luuugn valborg med lite korvgrillning på Oskars gård, sedan gluttade vi på film.
 
 
Maj
Tränade många enkla kommandon med Aston och han kutade runt som en oljad blixt på stranden i stugan. Tränade även ganska mycket kondition här, aldrig mått så bra som jag gjorde här "hälsomässigt".
 
Juni
Guideade på museet. Fotade på balen. Fick så ont i ryggen att jag behövde hjälp med att lyfta ett ben eller gå på toa (åh vilken plåga den dagen var). Gick ut tvåan och firade det med mina classmates, lite senare lyckades jag lirka in mig på krogen. Firade en goooo midsommar i norsjö. Bokade en resa till Kreta med David, Maria och Oskar.
 
 
Juli
Stadsfesten var ju typ här nångång också, köpte småfina saker och tappade bort alla under båda kvällarna, men kul var det hur som haver. For hit och dit med kompisar och badade och hade mig. Fick även en tur på Nadjas ståtliga MC. Spenderade mycket tid i stugan och med Aston såååklaaart.
 
 
 
Augusti
Tränade lite utställning med Aston, eller ja mest hela tiden. For till Kreta, där vi åt så förbannat god mat, drack världens godaste mojito och solade/badade/shoppade. Fick självklart solexem också så jag var inte mycket färgad när jag kom hem. Skolan började och jag slutade med socker och kolhydrater. Höll mig i två månader.
 
 
September
Tatuerade mig för andra gången. Var på valpkurser och Aston trädde in i könsmognadsperioden (helvetesperioden). Fotade Nadja och Kippe. Började gyma på 360, blev dock sjuk efter första passet så fick ha ett uppehåll på en vecka.
 
Oktober
Här hände det inte mycket. Skrev en önskelista till min födelsedag. Tränade och pluggade till körkortet.
 
November
Tog körkortet, trots flera misslyckade lektioner innan med en kristen besserwisser som lärling, alla andra lektioner gick superb (han körde mitt självförtoende i botten kan man säga). Innan det fyllde jag ju självklart arton. Hade inte direkt den bästa födelsedagen, kändes som en vanlig fest och jag var ett random som vanligt men man får väl leva med det.
 
 
December
Aston fick träffa sin syrra Joplin. Hade 0 jullkänsla. Firade julafton här hemma med pappas sida av släkten. For sen till fjällen med Nadja, Eve och Elin där vi körde skoter i 30 minus, åt oss feta och brände ihjäl oss i den 46gradiga badtunnan. Firade nyårs först i boda borg vilket inte var det roligaste så tänkte fara hem men for till Nadja istället, vi ringde in året på vitberget och sedan spelade vi med andra ord typ hela natten. Det blev en ok nyårs fast, det kändes inte som nyårs.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: annanananas

mah cutie pie :D:D

2013-01-02 @ 21:40:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0