Aston i skolan

Japp, andra kurssöndagen med Aston och ett gäng andra valpar. Han suger åt sig uppmärksamhet och gör allt för att skämma ut mig när ledarna har genomgång, så jag får lite "specialhjälp" dåra.
 
Nä men idag var han riktigt duktig faktiskt. Första momentet (då han fortfarande slängde sig i luften som en nyfångad firre) gick ut på att leka-sluta-gåfint-leka-sluta-gåfint osv, och efter en kort stund hajade han vad det gick ut på, att när han går lugnt och breve mig så får han busa ett tag. Lite svårare var det att få tillbaka leksaken, "loss" måste vi träna på. Men stabil i psyket är han, och de andra hundarna var inget att bry sig om.
 
Andra momentet var inkallning. Aaah det gick lätt som en plätt, "hit" kan han sedan länge så han fick köra på som vanligt tills godiset tog slut. Det som är problemet är när han befinner sig "utom räckhåll", då vet han att vi inte kan ta han direkt, utan han hinner fram till hans lilla "byte". Men... träning träning, får kanske skaffa löplina
 

Kreta del 3 - Chania stad

 
Lite bilder från Chania stad, hade lite högre förväntningar på staden, det var väldigt mycket turister. Måååånga fina (och dyra) smycken hade dom däremot.

hehe


Astonshopping

Har shoppat två stryphalsband till Aston nu, kedja till träning nu i början och nylon som vardagshalsband. Han fick även två grisöron, ett har han ätit upp, får se om det blir rännskita i natt eller inte.

Kreta del 2

 
Mycket matbilder, men maten var så gudomlig att den måste visas upp (inte bläckfisken dock).

kreta del 1

 
Här har vi de första bilderna från resan, min degröv får ni tyvärr inte se men hoppas bilderna duger ändå.
Ska väl orka redigera en ny klump efter jag kommer hem från Umeå imårrn. MEN NU godnatt.
 

Hemma från Kreta och lyxen.

HEMMAAAA och det känns skönt faktiskt, hade inte skadat med en vecka till men tror det blivit jobbigt utan Aston (som f.ö. gjort mycket bra ifrån sig på första utställningen, very stolt!). Brun har jag då inte direkt blivit då jag fick förjävliga solexsem över hela kroppen efter två dagar. Tack svennepigment, aja lite linje fick jag väl. Är trött som ett as så skriver mer imårrn.
 
Kassa instabilder får ni tillsvidare.

heavenly skies

Det här blir nog det sista bildinlägget på en vecka. Åker nämligen till KREEEEEEEETAAAA imårrn!!!! Ååååh medans jag har det bra får ni en bild på stugisen och himlen tills ett annat inlägg dyker upp..

By the sea

 
Här, äntligen kan jag bju på....mobilbilder haha. 
 
Jag tog en promenad/joggingtur till juviken (en bit bort från våran stuga) med Aston för två dagar sen och det gillade han starkt! Han gick exemplariskt breve mig och när vi joggade så travade han fint också. Joggade mest för utställningsträning (alltså ganska sakta) då han snart ska göra debut i ringen. Dock ska mamma ta han då för jag råkar vara på Kreta. Men det ser lovande ut om man bortser från alla dampryck han får, ber till gud att inga sådana förekommer när strålkastarna är riktade på honom.

oooooch så kom de satans cambilderna igen


...meeeen har inget photoshop ännu så jag skyller på det..

RSS 2.0