vimse

 
Jaha stor bild igen från instagram.
 
Det jag tänkte var.. att jag typ är glad mitt i all stress. Beror förmodligen på att körkortet är taget, nationellatalet är gjort och det kändes ok, har även shoppat en massa saker, som linnet på bilden (kass bild), som jag liksom omedvetet letat efter och sen hittat! Ska också skriva ett välformulerad CV och tortera alla affärer med det så jag ej förblir fattig.
 
Jaja godnatt!

Min stora förebild

Lady Dahmer må vara den smartaste offentliga kvinnan. Läs hennes blogg och ta åt er, sug in och titta lite längre än vad ögat når, gräv lite djupare och tänk utanför lådan så ska ni se att ni att världen kommer både öppna och ändra sig - till det bättre.
 
LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNK

Aston i hundskolan

 
Hahah, Aston redo att springa och leta en vante i Umeå när vi var där och tränade med två andra boxrar! Var väldigt intressant att se hur man ska behandla just en boxer, och inte små hundar ur grupp 9 typ;)
Både igår och idag har vi tränat några moment som vi körde på kursen och han har fått kuta som en dåre, är så roligt att se. Har några bilder jag ska orka lägga in på datorn men snaaaaart..

woopwoop

Äntligeeeen är körkortet mitt! Var knaaappt nervös, fy så skönt.
 
Men nu.. åter till vardagen och plugget.

gömmer mig under en sten resten av livet om det skit se imårrn

 
Tyck ja se riktigt bra ut.
 
Fast å andra sidan såå, eheheheheheh neeeeje. Har uppkörning imårrn och jag tror jag måste dö. På riktigt, jag kommer sprätta ur och köra på nån helveetes så bajsigt orkar inte :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Måste dessutom skriva ett tal ikväll och läsa en bokjävel som suger och jag har uppkörning imårrn förstår ni det, jag vill inte leva:(:(:( fan i fans fanskap känner jag.

Man's greed

 
 
Fyfan för människan och dennes maktmissbruk.
 
Jag kommer nog aldrig äta på KFC även om jag skulle "få chansen". Förut var det något jag absolut skulle göra ifall jag kunde bara för att det verkade så "amerikanskt och gott". Man har väl haft anor om behandling av djuren bakom snabbmatskedjornas "gooooda mat" men detta var en bekräftelse smälld i ansiktet. Så illa, brutalt, smutsigt och så jävla onödigt. Allt för att stilla lata, giriga människors behov av snabbmat.
 
Blev lite intresserad av vegetarisk mat, fast framförallt kravmärkt och ekologiskt. Har djuret haft ett värdigt liv så känns det bättre att köpa ett sådant kött, förutsatt att det inte är från något land far far away. Men det känns definitift intressant att börja spåna i vegetariska maträtter!
 
Men snabbmat från stora kedjor känns väldigt motbjudande i detta nu.

härliga livet

Varför blev bilden gigantisk? Jaja, njut av min osminkade (wohoo) pixelnuna.
 

Har sökt in till högskolan i Umeå nuuu, med inriktning industridesign. Ska förmodligen söka in till Arkitektur också. Åh gud så hemskt det känns. Speciellt då det är en jury som bedömer ett arbete man får hemskickat och sedan lämnar in. Men vi hade en stadsplansarkitekt från kommunen på besök på hållbart samhällsbyggande idag och allt han berättade om var/är jag intresserad av. Så.. man ska väl försöka trycka bort "hemsk-känslan" och tänka på det underbara studentlivet.. och att 95% av de som gått industridesign fått jobb direkt efter examen.
 
Måste bara flika in lite kort också om min pärla. Aston må ha den vassaste nosen. Jag och David spårade igår varandra och Aston slickade nosen exakt efter de spår vi gjort. Lite stolt hära mweheh.. Bilder kommer!
 

Nu sova, blir uppvaktad imårrnbitti, får äntligen träda in i livet som "inte efterbliven och lämnad ensam på helger".
Godnatt!

bajsaston

Hade nyss en fight med Aston, eller han hade en fight med mig. Helt plötsligt fick han för sig att hoppa och slita och vara ett dampbarn i slutet av promenaden. Försökte få till ett sånt där överlägset snärt/ryck men kopplet bara trasslade runt benen, han var slickad efter mig och jag är tydligen för svag för sånt så det triggade väl bara igång han mer.. 
Tillslut fick jag pli på han efter många halvhjärtade ryck och han blev väldigt underlägsen och förstod nog att han gjorde fel, som tur var. 
 
Tror jag måste träna armarna väldigt mycket mer, hehe. Blir bara konfundersam över ett plötsligt "återfall" av dampryck. Hade ju tränat mycket med att aktivera huvet hans som alltid under promenader, och de är ju ändå ca en timma långa så understimulans borde det inte vara, inte överstimulans heller.
 
Jaja, han kände väl kanske för ett dampryck på kvällskvisten.
 
(försöke klämma in en bild här me he gick int för se)

känner för att inte känna nånting

Försöker skriva på världshistoriens svåraste uppgift. Vi har ett tjock faktahäfte om skellefteås framväxt. Vi ska alltså diskutera varför skellefteå ser ut som det gör utan att använda oss av faktabeskrivning..vafan. Man liksom utgår från en grej som leder till 45000 andra grejer.Man ska då försöka väva ihop allt till en sammanhängade diskussion. Allt spårar ju bara iväg?? Har krystat fram två A4 nu, två A4 kvar. Blir mentalt utmattad av att försöka diskutera utan att använda fakta som är den enda informationen vi fått. Om vi kunde skriva hela uppgiften utifrån egna åsikter om vad man tycker och tänker så japp finemang skulle nog kirra ett mvg då MEN man ska liksom inte vara partisk..
 
Älskar arkitektur och hur man väljer att estetiskt bygga samhället MEN DET HÄR ÄR FAN DET VÄRSTA JAG VARIT MED OM!!!  Näe nu ger jag mig. Fortsätter imorgon med denna trevliga nervlugnande uppgift.
 
Godnatt från mig och en dööööööööötrött Aston som nog kommer sova till tolv imårgon. Too bad för det blir mycket hundaktiviteter innan lunch hade jag tänkt, min lilla tjoppeloppe. Men nu ska vi krypa till kojs. NATTI

holografiskt

Alltså, det känns som att kolla in i my little ponys glittriga drömmar (typ? haha vafan..) när jag kollar på sånahär nagellack. Typ en äng av godis och glitter.. jaja, så fina är dom i alla fall. Får skaffa mig ett när ekonomin tillåter (aldrig alltså).

hällo

Försökte plugga matte när jag kom hem, i åtminstone en timma satt jag och gnatade på 2 satans förbannade uppgifter. Med mina bristande mattekunskaper, bristande intresse och bristande tålamod för matte ville jag spruta ut 5 liter tårar och sparka på något.
 
MEN jag tröstade mig med lite Portkod 1321, äpple/banan, te, fotbad, nageljox, ljus och lite vampyrer på tv. Nu går min hjärna på högvarv som vanligt så jag tror jag får återgå till sömntabletter annars ser jag väl lika död ut som edward eller bella (två bleka vampyrere alltså med svullna, uttryckslösa ögon). Ska försöka klämma in nåt roligare inlägg framöver när jag kan sluta stressa sönder mitt understimulerade vardagsliv ( ja jag gör ju inget åt mina "måsten").
Guten nacht.
en mysepysig bild från min weheartit :)

försöker ställa om

Slut på lov och back till vardagen.. är ledig imårrn men måste ändå utföra vissa ärenden. Har inte så enkelt att ställa om dygnsrutinerna så har terrat min webcam med lite modellbilder.
 
gonaaaaaatt

RSS 2.0