en önskannnn

 
Önskar mig en sån här ryggsäck, så jag kan rymma både gymkläder och skolgrejor.
Finns på modekungen.se och kostar typ 6-700?
fyfan va dyrt men jaja..
 

mycket intressant fakta om mig och min fabulösa dag

 
Det finns två saker man bör veta om mig..
 
  • Vill man imponera på mig med mat ska du aldrig neverere everer bjuda på soppa. Eller mat som inkluderar lök.
  • Du lär aldrig få intressant respons av mig på telefon (om det inte är nåt viktigt eller som intresserar mig, typ om jag ska få presenter eller om det handlar om min lille chokladgosse Aston). Har kommit på mig själv med att vilja lägga på så fort jag svarar. SMS IS THA SKIT! nämen då får man som en liten överraskning för varje sms och man kan noga välja de allra delikataste orden att svara med!
Idag känner jag mig ultragay (ni får väl välja om ni vill översätta det till jättehomosexuell eller jätteglad) och vet inte varför jag skriver det här men det må väl vara. Tränelitränade idag med. 1,2 km powerwalk, och 4,8 km springeling. Ja jag fick ett smärtattackanfall i nåt av mina inre organ så pausade och gick sen hoppa ja upp på hestn igen så därför blev det int 5 som jag sa igår. En hemsk homosapiens är jag. Sen flexade jag ben och stjärt.
 
JAG EFTER GYMMÄT! Tyck ja bli så fin mä den hära posen. Passar mig på prickelicken!

he he

..ja jag tyckte den var kul, fnissade lite i mitt huvud

värt inlägg

Tog en bild på gymmet närjag styrketränade lite idag..:)
 
Näe inte ens om jag legat under dödshot i ett år skulle jag se ut sådär.
Men jag har i alla fall tränat och det är ju positivt! Gick 1 km och sprang 4. Satsar på att springa en till kilometer imårrn, och så hann jag köra lite armar men jag kan aldrig köra fullt ut innan jag börjar må illa. Måste nog söka upp en dietist eller nåt. Det går framåt hur som! Snart har jag tappat de 5 (!!!) jävla kilona som jag gick upp under sommarn (mest kreta).

galenpanna

Mitt photoshop funkar tydligen inte så det blir såna här kassa gråa tråkiga bilderrrr..
inte så superlätt att fota när lillfjong var på språng hela tiden
och när han stod stilla var det inte heller enkelt..
eeen av de få stilla bilderna
 
jappjapp men det är väl bara ett bevis över hur kul det är att springa på stranden, som en ko på grönbete..typ.. eller vad man brukar säga.. vårsläpp kanske? eeeh skit i det.

hehe..

 
Här är sånt där töntigt tjaffs som jag önskar till min födelsedag, så ni som känner er träffade kan ju kanske snickra ihop en liten hatt eller en ballong till mig :]:]:]:]:]. Men jag har faktiskt en riktig önskelista också, måste bara prioritera om den hela tiden beroende på vad jag behöver...

det närmar sig.

ÅH vilken härlig dag. NJÄe eller halva dagen var väl trevlig iaf med lite spåning i skolans källare. Sen har jag bara mått illa och försökt klara den första repetitionsfasen. 64 krävs för godkänt och jag pendlade mellan typ 60-62 i fem miljarder år men ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEEEEEEN. Nu ska jag fan se tv även fast det är tråkigt, imårrn är jag ledig, tack och looooov.
 
Kanske att jag petar in lite bilder från Astons dampande på stranden. Toodels.
Typ så här lär dom se ut, det här var när han var en liten pluttenuttifis.

sitt still aston

 
Svårt att posa när det stryker omkring katter bakom datorn. MEEEN han är ju adorable ändå, nu ska vi ut och motionera!

två jag

Min raggarpose och min sittaviddatornpose.
 
Ja men okeeeej. Har skrivit klart mitt svenskatal nu. Är nöjd för en gångs skull. Nu väntar bara tusen andra uppgifter:D:D:D:D:D:D:D:D jamen jaja. Någon som gymmar på 360 och vill ha en kompis till gruppass? Känner mig alone på den fronten. Vill vara själv på fria träningen så där kan ni LÅTA MIG VARA. ehrjklgkfdl så poppis är jag inte men kompis gruppass ja okej bra?

Här ekar det tomt

Har så mycket som tar upp min fritid så jag blir alldeles slapp i hjärnan. Ni kan ju gissa er fram till att det är anledningen att jag inte skrivit något.
 
MEN jag fyller i alla fall år om 5 veckor. Det känns.. inte jätte-hurra då alla redan är arton och jag kommer som ett retard och vet ingenting om 18årslivet (oki lite vet jag). Men jag kan ju glädjas åt någon eventuell present, kanske, iaf.
 
Nu hoppar vi över till Aston tycker jag. Eftersom att mor min ska byta jobblokal så kan lilleman inte längre vara med henne på dagarna så vi håller på att vänja han att vara hemma själv. De två första gångerna (tror jag) protestpinkade han inne, men efter det så har det varit fläckfritt. Idag när jag kom hem var det torrt och Aston hoppade och flög av glädje i flera minuter. Vi börjar med att han får ha hela hallen (ganska stort svängutrymme) och buren, sen får vi väl utöka arean då vi kan lita på han lite mer.
Men, dogsuccess of the week. Vi spårade även i lördags och det gick jättebra. Bara att fortsätta med det!
Bildbombar lite bilder från instagram på lillsnorren.

RSS 2.0