Fullspäckat

Har hänt en del grejer sen oktober som jag inte riktigt hunnit med att klistra in och föreviga här på bloggen (någon slags koll på vad man gjort i livet kan ju vara kul att ha...)
 
27 oktober firade jag och David fyra år tillsammans. Vi for till Umeå, shoppade lite och åt mängder med sushi på hotellrummet där vi spenderade natten , och avslutade kvällen med bra bio. Hotellet var av toppklass, billigt och öppnades i september 2013. Sen låg det ju mitt i stan ovanför den nya gallerian och bjöd på en makalös frukostbuffé. Var väldigt skönt att få komma bort från Schtaaan ett tag:)
 
 
1 november firades Halloween med en massa goa människor, följt av utgång på ett fullsatt folkparken kryddat med lite minnesluckor och ett blåmärke eller två. Mådde bra dagen efter tills jag insåg att mobil med leg och bankkort var gone.. men kom fram senare i Nadjas väska haha.
 
 
16 november fyllde jag 19 år. Och lika samma som vanligt var det grymt tråkigt och somnade i soffan kl åtta på kvällen. Den 23 firade vi dock mig (eller ja, var väl typ som en vanlig fest med lite utgång haha). Fick lite presenter och en drink på krogen av mina fina friends!
 
 
24 novembervar jag supertaggad för det vankades boxerträff. Aston var in heaven som fick kuta runt med en massa brudar, han var snäll med alla och respekterade dem. Haha, han blev dock lite överrumplad när tre systrar dundrade över honom. Han var minst sagt nöjd med dagen då han gnällde förtvivlat då vi lämnat alla dogs.
Lånad bild!
 
26 november fick jag och David klart att ettan på 50 kvadrat är vår! På måndag flyttar vi in och har redan hunnit beställa en asmegasuperdupersnygg soffa som jag älskar av hela mitt hjärta.
 
 
2 december är då inflyttningsdag men även dagen jag och Nadja drar till LONDOOOON i fem dagar för shopping, turistande, partande, "konstertande" och må bra-ande! Under tiden ska Aston få vara på dagis hos Emma (inte emma jag nämnt tidigare) som är mycket hundvan (cane corso främst) så det känns tryggt. Vi har hälsat på i lägenheten med Aston och han verkade trivas och skötte sig väl!
 

Ajaj

 
Lilla Aston har skadat klon (sporren, så det stör honom inte på promenader iaf) och var lite deppig över det igår. Var egentligen busig på kvällen men kröp upp i soffan och tittade på mig med puppyeyes och gnydde och suckade lite när han slickade klon.  När vi gått och lagt oss kröp han upp nära som han nästan aldrig gör. 
 
Vi tvättade med väteperoxid och det var inte kul! Vi kommer nog aldrig få klippa klorna igen haha.. Lilla mesen.
 

Önskelista

Som vanligt får jag skriva min önskelista digitalt för att mina päron inte ska slarva bort listan hehe.. Fyller nitton den sextonde och hade nog lika gärna kunnat skippa this birthday! Men får väl ta tillfället i akt och önska mig lite nödvändigheter.
 
1. Högst upp på listan finner vi ett objektiv. Mitt allround-, och fasta porträttobjektiv har sjungit på sista versen så känner för en uppdatering i form av denna 16-85 mm. Behövs inför London! Finns på amazon.co.uk billigast.
 
2. En ny laptop skulle även behövas, då den jag nu har både åkt i golvet och badat i öl.
 
3. En bil, kombi! Alltid tjafs om bilarna här hemma så det skulle underlätta min vardag med en gammal volvo t.ex.
 
Men om vi nu skulle ta och övergå till lite mer realistiska önskemål kanske..
 
- Aloeveradrycker, kan man aldrig få för mycket av.
- Parfymen Si av Giorgio Armani. Finns på Åhlens.
- Klocka från Michael Kors som heter Petite Lexington. LÄNK 
- Svinborste, Aston har käkat upp den jag har nu. Finns på t.ex. Åhlens, Kicks.
- Permanent ögonfransböjning, EGO Skellefteå tror jag gör sådana behandlingar.
- Svart och rött nagellack från märket O.P.I eller ESSIE. Går att beställa billigt på beautybay.com men finns på Åhlens också.
- Nagelbandsolja från ESSIE.
- Doftljus från indiska, de lila, vita, gröna eller blåa (helst lila) LÄNK 
- Plattång
- Konlocktång
- Den häääääär vill jag verkligen ha! 
 
det blev visst en ganska lång lista mehe

imorse

 
Så här såg det ut på himlen 07:40 imorse :)
 

Riktar detta inlägg till hundintresserade läsare

Igår träffade vi en boxertik på fem år när vi var ute och gick. Hon var jättelugn och fin, annat kan man säga om Aston. Hopp och slit och släng och riv och gnäll bara för att komma fram till boxern. Han stänger av mig heeelt om jag t.ex. börjar prata med en annan hundägare eller om vi får hund på besök..typ.
 
Vi gick i alla fall till skogen och släppte dom och dom busade väldigt lugnt och fint. Aston var inte jobbig som han brukar vara med andra dogs och det gick som bra, han lyssnade även lite på mig om jag ropade på honom. Men när kopplet kom på var det gnäll och skrik. Jag backade och han backade också (med gnäll såklart) och när han tittat på mig så gick vi igen men gnället började om och vi upprepade samma process. Utan resultat. Inne blev han galen och sprang runt huset och gnällde för att se om boxern skulle komma tillbaka. Gav sig till slut.
 
Orkar inte hålla på och dadda med Aston längre så idag träffade vi Emma med Diesel (typ lika stor som aston, blandras). 
 
Vi träffades nedanför mig på ett lite större område och direkt försökte jag få kontakt med Aston genom att vara positiv och muta med godis och vara rolig och busig, och inte låta han vara mellan mig och Emma och Diesel. Han gav sig mer och mer sakta men säkert och efter två timmar kunde vi nästan passera varandra utan att Aston drog i kopplet eller jagade upp sig.
 
Tänkte "fifääääään va bra jag e" men tji fick jag för när Diesel blev lite uttråkad och skulle tagga igång Emma så släppte Aston allt fokus på mig och även om jag gjorde samma sak som från början så räckte det inte till. Fick han att lägga sig till slut bakom mig och han låg kvar när jag sa stanna. Kunde hälsa på Diesel ett par gånger men emellan hoppade Aston mot Diesel skulle busa. Sista gången han gjorde det hann jag sätta knät emellan så jag råkade träffa nosen i all fart. Aston blev väldigt spak och lade sig ner direkt jag sa till (tror han blev lite förvånad). Jag berömde honom och hälsade på Diesel, gick tillbak till Aston och berömde med lite köttbulle, gjorde sedan samma sak och Aston gick mot Diesel, Diesel gjorde ett litet utfall och Aston backade direkt (det gör han aldrig om någon hanhund går emot). 
 
Tänkte ännu en gång "fifääään va bra det här gick" men tji fick jag igen för Aston "samlade på sig mod" igen och skulle bara fram till Diesel. Fanns ingenting annat som spelade roll.
 
Vi lessnade och gick in till mig för att se hur det skulle gå istället, brukar gå bättre med blockering i ett rum än på en öppen yta.
 
Blockerade Aston på nedervåningen medan Emma och Diesel var i hallen. Ställde både sop och damsugare (som han fasar för) mellan honom och oss samtidigt som jag blockerade, men han hoppade över och snirklade sig förbi mig framtill Diesel. Diesel sa till Aston men han verkar inte förstå när han blir tillsagd så han fortsatte trycka sig mot Diesel för att lukta på snorren (ja faktiskt). Tryckte in honom i mitt rum bredvid hallen och blockerade honom till han la sig, flera gånger fick jag upprepa blockeringen och när dom for satt Aston lika uppjagad i mitt rum redo att kuta fram till Diesel.
 
Lyckades hålla mig lugn och "mogen" med hundsaten hela tiden men behövde ventilera ut all frustration här.
 
 
Det här blev ett långt inlägg men could need som tips och råd av boxerkunniga!

RSS 2.0