Lördag

Innan jag knäckte av fotleden så hade vi det ju väldigt trevligt! 

Rebecca fyllde 20 så det firade vi hemma hos henne med pizza, musik, god dricka och massa roliga presenter. Vi var ganska länge hemma hos rebbis och pratade och hade det trevligt. Oj vad vuxen man blivit, som bara "har det trevligt" haha. 

Idag ska jag försöka lämna boet och se vad matfesten har att erbjuda! Inte för att jag har så stor aptit längre men det får ju timmarna att gå lite fortare..Tänkte försöka ragga ihop en rullstol men det tror jag inte lär gå vägen, kanske en rullator finns att få tag i haha, så jag kan sätta mig om jag blir akut trött.

Det är så satans jobbigt att hoppa med kryckor och foten blir sprängfylld med blod på några minuter. Men hopefully ska jag få gå en liten sväng på stäään.

Lite bilder från helgen!

Day four

Inatt gick det ganska bra att sova. Kunde vända på mig och ligga på vänster sida korta stunder så det var skönt med lite variation efter fyra nätter (dagar också iofs) på rygg bara. 

Aston börjar vänja sig lite också, han är inte lika misstänksam när jag hoppar på kryckor till toan. När jag kom hem från sjukhuset trodde han nog att jag var en utomjording med två extra ben. Haha, som den lilla vakthund han är stod han och morrade/skällde i dörröppningen och vågade nästan inte kolla när jag hoppade fram. Men nu verkar han ha vant sig. Han brukar lägga upp tassen försiktigt på soffan och fråga om lov ifall han får sätta sig i soffan om jag ligger där.  

Lite gosimysig har han varit också! Bruten fotled

Nu om nån gång borde jag ha tid att skriva här. 

Har olyckligtvis brutit fotleden, och det krävde operation. Så nu ligger jag hemma med foten i högläge och försöker hålla mig alive med smärtstillande. 

Det var på dansgolvet på verandan som en kille dansade ganska våldsamt och osmidigt så jag ramlade/snubblade och knäckte höger fotled. Fick åka ambulans till akuten och röntga, fick veta ganska direkt att det skulle bli operation så blev kvar på sjukhuset två nätter.

Operationen gick bra, vaknade upp med sjutusen slangar och plåster och kanyler på hela mig men fick ta bort några av utsmyckningarna ganska fort. Det blev några skruvar och en platta i foten tror jag? Vet inte riktigt. Var så fullproppad med morfin att jag inte kom på att fråga. Dagen efter operation fick jag åka hem (igår) i alla fall och har hunnit ha besök av mina fina friends Evve och Rebecca som bjöd på middag och även hade med lite fina tröstpresenter! 

Hoppas hoppas hoppas jag hinner läka till Londonresan, men om det blir 8-10 veckor med gips istället för 6 så får jag nog stanna i kalla Sverige. 

Mer skoj hade jag inte att tala om.Sånahär sköna sprutor ska jag ta i 30 dagar. Har redan massa blåmärken på magen av dom haha..

RSS 2.0