Trött

Nu har vi äntligen landat i Reykjavik! 

Vi flög från Skellefteå måndagkväll till Arlanda och övernattade på en bänk/soffa där. Inte jätteskönt och inte så trevligt men det gick. Sedan flög vi till Oslo och vidare till Reykjavik. Det gick ganska fort att flyga, trodde det skulle kännas drygare. 

Vi har hunnit boka in en ridtur med islandshästar imorgon bitti och en spadag på Blue Lagoon på torsdag. Sedan väntar valsafari och utflykt till The  Golden Circle. En dag ska vi ägna åt att kolla in stan, kanske Perlan, och shoppa lite samt testa på utelivet här. Det ska tydligen va bra.

Vi gick en liten promme ikväll för att utforska närliggande sevärdheter. En katedral råkade vi stöta på, ett gäng skulpturer, en park, fina pittoreska hus, havet med fina berg i bakgrunden och lite annat smått och gott! 

Nu orkar vi nog inte va vakna längre. Klockan är 19.30 här men hemma i Sverige är den 21.30 så det blir lite fel.. Vi blir hursomhelst upplockade 8.15 av bussen imorgon så det blir nog bra att sova nu ändå.

Någon ö innan Island.
Vi har haft ganska kul åt språket haha.
Åt den godaste mackan på länge när vi landat på Keflaviks AirPort. En sandwich med avocado mozzarella och tomat, samt en juice gjord på hallon, banan och äpple.
Fina områden här i Reykjavik, även graffitin!
Så här fiiiiint var det vid vattnet!

Bling

Fick ett sms om att Glitter hade 50% på ett helt köp om man var medlem så jag skyndade mig dit mellan möte och arbetspass för att plocka på mig lite "nödvändigheter". Ett par (de stora) örhängen som jag kollat länge på, ett finare skal ett ett par mer alldagliga örhängen fick följa med hem. Tror jag betalade kring 160kr för kalaset! Som hittat!Mat

Överraskade mig själv med matlagningen igår mitt i all stress innan jag skulle trippa iväg till gymmet. Jag fick trolla lite då vi inte hade så många råvaror/ingredienser. 

Det fick bli någon slags "wanna be" Caesarsallad! 
Isbergssallad, paprika, och majs som själva salladen. Lite glasnudlar och kycklingfilé som fick långkoka/steka i kokosolja, peppar, salt och paprikakrydda. Sedan toppade jag allt med lite riven parmesanost och Felix Caesardressing (mitt nya beroende).

Det var nog första gången jag lyckades få kycklingen riktigt mör och fin utan att bränna den! Gott blev det hur som haver.


Påskhelgen

Kanonväder i stugan! 

Babyshower

Förra helgen hade vi anordnat en babyshower för finaste Rebecca som snart ska bli mamma till en liten knodd! Ewe och Johanna hade ordnat med jättegott fika och gulligt pynt, och Rebecca blev såklart "duschad" i presenter så som det ska va på babyshowers :) 
Vi skrev ner gissningar på vikt, längd och datum så det ska bli intressant att se vem som lyckats träffa av mest rätt när lillen tittar ut! 
RSS 2.0