Stadsfesten

I helgen ägde stadsfesten rum! Jobbade journatt fredag så kunde bara hänga med på lördagen men det blev bra ändå för vädret var på vår sida! Började kvällen hos Amanda med en massa girls innan vi spatserade in på området. Såg Ledin en liten stund, ingen av oss kunde speciellt många låtar så vi traskade ner till verandan där de flesta andra var.

Sedan fortsatte kvällen i glad anda med en massa trevligt folk och vi gick hem vid 2-3 efter en karusell som framkallade lite illamående! Renbergsvattnet

Spenderade gårdagen i Renbergsvattnet. Det blev flottbyggning, gräsklippning, bollekar med aston och Davids småkusiner, grillat till middag och bad för aston! Han tog sina första egna simtag! De var inte graciösa men dom var av egen handling, så jag är stolt! 
På kvällen åkte jag och Nadja till hällorna vid sundgrundsbron för lite picknick. Det blev en kort picknick pga vi blev uppätna av mygg.


Midsommar

Firade midsommar i Johannas lilla stuga i Dalkarlsliden. Hade det lugnt och mysigt och skrattade väldigt mycket! 

Hade med mig Aston dit, vilket var lite intensivt. Han älskar ju allt som rör sig och eftersom att vi knappt socialtränat honom på flera månader hade jag lite att stå i. Fick ta det step by step i lugn takt och han blev faktiskt lugn en stund. Sen blev han uttråkad och upptäckte att lilla Alfons var med. Så då blev ju fokus på bebis och jag fick "börja om" igen. 

Aston grät liksom när Alfons grät och fattade i inte alls vad han var för en liten varelse. Han fick snusa på Alfons huvud men fattade som inte heller efter det vad det kunde vara för något haha.. Han lugnade sig lite därefter men blev lite uppjagad när vi skulle spela kubb så då fick han sitta i bilen. 

Han var dödstrött efter alla intryck och det tackar jag för idag! Känner mig lite mer motiverad att börja träna med honom igen!

Alicante

Oj vilken bloggtorka det råder här. Upptäckte det nu, när jag ligger och slötittar på mobilen i Alicante. 

Har ju hänt endel grejer under tiden men utan Photoshop är det inte så kul att blogga för helst vill jag ju nästan bara visa bilder. Lite islandsbilder måste jag fixa och även bilder från Axels student. Men tids nog ska jag väl ta tummen ur ärshlet och göra klart det.

Hursom.. Vi är i Alicante nu, eller San Fulgencio rättare sagt. Kom hit i tisdags mitt på dagen och jag hann såklart bränna mig och dra på mig soleksem utan att få färg trots 30 spf. Fuck my life. Idag har det regnat så vi spenderade dagen på ett köpcenter där jag gjorde lite fynd, och skatteåterbäringen kom ganska lägligt idag. Ikväll har jag suttit forever alone på taket i den ljumma värmen och bara varit medans dom andra slappat framför tvn. 

Imorgon vet jag icket vad som hända skall men ska försöka slita upp mig innan 10 iaf.


RSS 2.0