utställningskoppel

 
Hahaha stackars Aston ser inte glad eller bekväm ut på nedre bilden.. men vi har iaf köpt ett utställningskoppel nu, det enda som fanns haha. Blir träning för fulla muggar i stugan.

snart 3 år sen


 
I brist på annat så får ni en bild från allahjärtansdag 2010

hääääjhoney im hooooooome

 
Har varit borta från meine bebe alldeles för länge och det tyckte nog han också på det sättet han visade mig - alltså överfalla mig. Men måste lämna palten igen:(:(:(:(:( Ska spendera kommande två dagar i Norsjö med Davids släkt och torsdag blire party igen. Börjar bli lite less men vad gör man hehe...
 
Han tuffsade till min frilla också men det hör ju till!

partey

Nu är det alltså poolparty som gäller, har varit stressad och förbannad men det vänder! Fick kanske ett bakslag av fredag den 13e. WELL hoppas kvällen blir bra, ser ut som en mupp men det gör inget.

lildog

Åh mitt liv skulle typ bli fulländat om jag fick en liten fralla. En fralla och en boxer, som ler och långhalm. Ska uppfostra Aston till en liten gentleman sen köpa en fralla och så får Aston uppfostra han i sin tur och tadaaa, två perfekta hundar:D frallor är som miniboxrar med kaninöron, adorable!

fransar

Hade fel om da poolparty, det var imårrn, iaf nu gittar jag till staden!
 
Kan tyvärr inte vara seriös på bild..

eeeeen bild


En mongobild från skolavslutningen på mig och rebban som jag hann redigera innan the end of mitt photoshop.
Imårrn är det poolparty som gäller hos tösen, så mycket pool vet jag inte om det blir för min del då det ska vara 17 grader och regna hehe, meeeeen party blir det ändå. Näe nu ska Aston ut och rastas.

inspo

Jag har inget photoshop så det lär nog dröja ett tag innan jag lägger ut någon bild (förutom mobilbilder,och andra) så jag slänger in ett gäng bilder som ligger i min inspo-mapp.

bebiiiiii


 
åååååååååh så fort tiden går...

Hemma

 
I stugan har jag försökt träna lite lätt med att trava (för utställning) och det gick delvis bra, han blev bara irriterat på kopplet som var ovanför huvudet hela tiden. Vi har också tränat lite på att kolla tänderna och klippa klorna (det hatar han, han blir såååå sur).
 
Igår kom David med hans lilla Märta (Bichon Havanais) för att båda dom skulle få träning. Aston älskar Märta men hon hatar Aston. Vi gick iaf en långprommis och i början var Aston helt galen, sen efter ett tag gav han med sig lite. Och idag när vi gick så gick han fot med ett slakt koppel mesta delen av tiden. Det finns hopp! Vi tränade även lite utställning i hockeyrinken nedanför oss och då fick Märta vara störningsmoment, gick ganska bra.

hejda

Ska bege mig mot mitt havsparadis nu över helgen..jag kunde nog inte be om bättre. Ska bara ligga och läsa tidningar och busa/träna med lillkalven. Toodalo! (ska bli bättre med att lägga upp bilder)
 

lite (relativt) nytt

Bild 1 : Några tröjor jag köpte på stadsfesten och satte saxen i.
Bild 2 : "Triangelring" jag fick av mamma och pappa som avslutningspresent - från Guldfynd by Kenza. Två ringar jag köpte på stadsfesten, en med grön sten och en med röd i äkta silver. En ametistspets som jag fick av David, från stadsfesten den också.
Bild 3 : Ett parfymkit från Ralph Lauren som jag också fick av David. Min favvo är den rosa, men jag lessnar direkt på parfymer så det är bra med variation i små mängder.
 
 

sleepyhead

Såhär har min morgon sett ut! Helt okej, sedan somnade de små djuren såhär och likaså jag.
Är förkyld och har varit det i drygt två veckor ungefär så ska nog inte göra annat än att dega idag.

RSS 2.0