fruktigt

Känner att jag helt plötsligt ramlat över på den nyttiga sidan av livet. Gjorde en smoothie enbart på frukt och bär till lunch. Till middag tog jag med (jobbade) 300 gram grönsaker som jag ångkokade. När jag kom hem hade David sparat några bitar sushi så kunde inte låta bli dom, men 6-7 små bitar sushi är ju inte direkt onyttigt. Till kvällsfika fick det bli frysta hallon och handplockade blåbär från stugan!
 
Att det blev så nyttigt idag kan dock bero på att det ekar i kylen, det finns bara grönsaker och bär/frukt i frysen och makaroner och ris i skafferiet.. Vem orkar koka mackisar liksom? Fanns inte så mycket att välja på.. 
 
Oh well, detta måtte vara det torraste inlägg på länge. Bättre lycka nästa gång

cold

Lite bilder från tidigare dagar, alla tagna när graderna låg runt 27 minusgrader, med mobilen. Insett att det går att ta ganska bra pics med den! Får försöka bli bättre på att lägga upp bara..

häj

Gick av en natt imorse och vaknade 2.
Sedan tänkte jag och David fara till Mio för att köpa några småsaker och kolla om soffan vi beställde för typ två månader sedan var på gång och om vi eventuellt skulle beställa fåtöljen i samma modell också.
MEEEEN personalen hade tydligen inte skickat vår beställning :):))):)):):)
 
 
Dom hittade det inte i systemet i alla fall och då ville jag bajsa på alla soffor i affären och banka huvudet i något fult rumsbord. Det gjorde jag dock inte, jag köpte en skål istället. Nämeneeee en i personalen skulle ringa upp om han hittade vår beställning... vilket han inte lär göra.. varför skulle beställningen gömma sig och sen komma fram som gubben i lådan ALLTSÅ BAJS.
 
Fina vackra små skapelser, snart får ni ett eget hem, på trägolv och kohud att stå på, med kuddar i naturlika skepnader och högt i tak. På er ska vi fisa, sova, spilla chips och cola. Vi ses kanske om två månader.. MVH Soffmamma.
 
 

RSS 2.0