Gymdog

 
La upp denna på instagram och taggade #flagnorfail på Davids begäran. Och till Davids stora lycka gillade själva flagnorfail aka Rob Bailey bilden!
 
Något annat kul har jag inte att komma med.. Ska till stugan och busa av Aston.
Häjdo
 
 

Stress

Igår var en jäkla hektisk dag. Upp kl tio och städa hela huset, till klockan två! Sedan leta kissen i stress för att fara in med honom till veterinären (hade två infekterade bett under hakan) sen direkt hem och då kom Bianca med Joplin och vi tränade/busade ett bra tag. Inne fick vi träna Aston as well, tjurskalle som bara skulle fram till Joppe. 
 
När dom for, tog jag Aston och for till Coop med nadja och sedan parkerade vi våra arslen i hennes soffa framför Monsters University. Aston var fortfarande på spänn ifall joppe skulle komma men slocknade till slut.
 
Idag blev det jobb på rönnskär 10-15, inatt blir det 22-07, imorgon 18-22, söndag 10-18 och måndag 7-16. Fifan vad död jag kommer vara på tisdag (då det är arbetsintervju som gäller!).
 
Aja, jag bad om mer jobb och det fick jag ;)
 
 
 

Kontakt

Har nästan varit duktig idag, lämnat in lönerapporten (väldigt försenad hehe) och tränat ben.
MEN innan det var jag ansvarsfull och tog Aston till skogen för lite kontaktövningar (har varit så kass på att träna med honom men nu jävlar) och det började lite knatigt men efter ett tag så gick det bra och fick mer och mer ögonkontakt. Jag kastade boll och han kom tillbaka med den direkt och hade ögonen på mig för det mesta. Följde mig vart jag gick och väntade ivrigt på boll eller godis.
 
Insåg igår (efter typ två år, bra elvira) att det är kontakt vi måste träna på, då han ofta nonchalerar mig på promenader om det är en annan hund bakom eller framför osv (måste självklart träna socialt också). Han har helt enkelt inte så mycket koll på mig. Aja, jag lär mig. Inte direkt att jag har så mycket hunderfarenhet i bagaget av molly som låg och kramade golvet hela livet;)
 

Omg rosa

 
Jag har faktiskt målat mina nails pink! Har alltid mer eller mindre avskytt rosa men på klorna är det ok. Mina skor hade helst fått vara annan färg än rosa men numera verkar det vara så att damstorlekar=rosa och herrstorlekar=typ grå, lime, svart, blå. JAJAJAJA sova now :)
 
 

New

Har traskat runt i mina gamla dojjor i typ två år nu och efter mycket höftsmärta, knäont, och skavsår så kände jag att det var dags att köpa nya och dessutom fråga om hjälp. Fick mina fötter och löpsteg kollade med dessa skor och de var tydligen perfekta. Så nu ska jag vänja om mina fötter som är helt "feltränade".
 
Annars ligger jag i soffan (ovanligt) efter ett träningspass och mår som en röv. Har börjat om med min medicin och har en vecka av illamående att se framemot.
 

Sensommar

Att man i September kan gå ut och sätta sig på altan för att käka middag trodde jag då inte för någon vecka sen. Men 20 grader i skuggan, vindstilla och sol gör det ganska gemytligt!
 
I övrigt känner jag att den här bloggen ligger på topp! Fem inlägg om dag om mitt glamourösa liv som höggravid, rik nygift, blond moderat (läs blondinbella)...
Nä. Jag är bara arbetslös 80% av tiden, går/springer en mil med Aston varje dag, söker jobb och ålar mig i soffan tills jag får ont i kroppen. MEN om ca en hour ska jag och David kika på en lägenhet som han ska hyra. HåPas Den E FiiN. Ah vafan, schlänger in lite bilder från osammanhängade tidpunkter.
 
 

Turkietpics 2

Har bytt ut min tumme mot en skrynklig korv. (sista bilden)
 
Om ni far till Alanya måste ni käka på Salt n' Pepper! Schwenigt god mat, bjuder på bröd och massa gott till förrätt samt frukttallrik till efterrätt, och är väldigt serviceinriktade må jag säga (till skillnad från vissa turks på hotellet)!
 
Tog väldigt många dåliga bilder så bjuder på de som är någorlunda normala.

RSS 2.0