många astoninlägg

Har alltid varit lite skeptisk (feg) till att fara till brukshundsklubben och träna med Aston själv. Men nu har jag raggat upp hela tre personer - Ewe, Felicia och Amanda som ska joina mig i hundungdomen. Startar på måndag, även om det redan varit några måndagar men bättre sent än aldrig.
 
Har bokat en utlandsresa också, den 16e augusti lämnar vi Antarktis för en vecka i Alanya!
Mer kul hade jag inte att säga. Hörshoj.

liten korv

 
Ibland vill Aston vara ultraextrasöt.

Yesterday

Igår körde jag och nadja dubbelpass, om jag är minst sagt mör, tror inte jag tar mig upp ur sängen. Efter träningen kom jag hem till tre stora lådor med 43 kg kött från en halv söt jerseyko. Ekologiskt och hälften så billigt som i affären. Trevligt, jaja skola nu hörshoj


Jag och Aston tog en lååång nap igår

....och han fortsatte napa lika länge efter att jag vaknat, en lat liten jäkel är han.


Söndag

Gjorde en magnifik smoothie nu på "morgonen". Filmjölk, äpple, blåbär, spenat och lite vaniljsocker var allt som behövdes. Kanske borde bli nästa Anna Skipper, ska ut i skoterspåren och pinna på med Aston så jag är väl på rätt väg.


torsdag

 
Om jag var symmetrisk skulle jag alltså se ut såhär, lite invalid,mongo och sne.
 
HAPP, torsdag och jag spenderar kvällen i sängen med svenskaboken framför näsan. Prov imårrn som våran snälla lärare tyckte skulle komma lämpligt efter ett lov. Nån inlämning hade vi också ja, kulkul. Jaja he må va.
Får väl hålla ut sista terminen, för att sedan bli lämnad åt ödet och bli arbetslös/fattig sen dö ensam.
 
Som vanligt vet jag inte vars jag vill komma med dessa inlägg. Hejdå

mys

 
Småfjärtarna...:)

Liten årskrönika

Januari
Jag uppfattade inte denna månad som minnesvärd, spenderade dagarna genom att längta efter en eventuell boxervalp. Firade även in det nya året såklart med en massa människor också.
 
Februari
Här kom Aston till, den 4 (kanske är senil och tagit fel datum??) februari och jag var helt uppslukad av denna händelse. Levde på som vanligt med läxor och prov upp över öronen.
 
Mars
Äntligen fick vi träffa vår framtida familjemedlem och alla andra små och stora vovvar, ända ner till Stockholm bilade vi, med en natt i Sundsvall på vägen. 
 
April
Och fyra veckor efter att vi hälsat på fick vi åter bila ner för att hämta hem vår lilla korv. Hela april spenderades med att fota en kattbajsätande Aston, och gosa och mysa och torka kiss och bajs. Skaffade även instagram. David fyllde 18. Firade påsk. Vi firade även en luuugn valborg med lite korvgrillning på Oskars gård, sedan gluttade vi på film.
 
 
Maj
Tränade många enkla kommandon med Aston och han kutade runt som en oljad blixt på stranden i stugan. Tränade även ganska mycket kondition här, aldrig mått så bra som jag gjorde här "hälsomässigt".
 
Juni
Guideade på museet. Fotade på balen. Fick så ont i ryggen att jag behövde hjälp med att lyfta ett ben eller gå på toa (åh vilken plåga den dagen var). Gick ut tvåan och firade det med mina classmates, lite senare lyckades jag lirka in mig på krogen. Firade en goooo midsommar i norsjö. Bokade en resa till Kreta med David, Maria och Oskar.
 
 
Juli
Stadsfesten var ju typ här nångång också, köpte småfina saker och tappade bort alla under båda kvällarna, men kul var det hur som haver. For hit och dit med kompisar och badade och hade mig. Fick även en tur på Nadjas ståtliga MC. Spenderade mycket tid i stugan och med Aston såååklaaart.
 
 
 
Augusti
Tränade lite utställning med Aston, eller ja mest hela tiden. For till Kreta, där vi åt så förbannat god mat, drack världens godaste mojito och solade/badade/shoppade. Fick självklart solexem också så jag var inte mycket färgad när jag kom hem. Skolan började och jag slutade med socker och kolhydrater. Höll mig i två månader.
 
 
September
Tatuerade mig för andra gången. Var på valpkurser och Aston trädde in i könsmognadsperioden (helvetesperioden). Fotade Nadja och Kippe. Började gyma på 360, blev dock sjuk efter första passet så fick ha ett uppehåll på en vecka.
 
Oktober
Här hände det inte mycket. Skrev en önskelista till min födelsedag. Tränade och pluggade till körkortet.
 
November
Tog körkortet, trots flera misslyckade lektioner innan med en kristen besserwisser som lärling, alla andra lektioner gick superb (han körde mitt självförtoende i botten kan man säga). Innan det fyllde jag ju självklart arton. Hade inte direkt den bästa födelsedagen, kändes som en vanlig fest och jag var ett random som vanligt men man får väl leva med det.
 
 
December
Aston fick träffa sin syrra Joplin. Hade 0 jullkänsla. Firade julafton här hemma med pappas sida av släkten. For sen till fjällen med Nadja, Eve och Elin där vi körde skoter i 30 minus, åt oss feta och brände ihjäl oss i den 46gradiga badtunnan. Firade nyårs först i boda borg vilket inte var det roligaste så tänkte fara hem men for till Nadja istället, vi ringde in året på vitberget och sedan spelade vi med andra ord typ hela natten. Det blev en ok nyårs fast, det kändes inte som nyårs.
 
 
 
 
 

RSS 2.0