my little boy

 
Min galna kalv har lärt sig High Five! Han stannar också (oftast) på kommando och kommer (oftast) på kommando. Det beror ju på ifall han är på smithumör och vill jävlas.

Här ska vi spendera en vecka i augusti.

 
LITE längtar jag väl ändååååååå.
Bästa av allt - inga skrikande barn, åldersgränsen är 16 år!
LÄNK

Miiiidsommar

 
Here u go! Kommer säkert upp mer bilder sen när jag orkar ta tag i det.

here i go again

Halåå, nu har jag landat hemma i ursaviiikn. Planterat i onsdags (aldrig mer), pajat bilen, bastat, begett oss (jag och nadja är det jag pratar om) mot norsjö med buss och firat midsommar där med andra ungdomar, chillepillat i stugan. Nu ska jag sova i femhundra år hejåd!

flaaaawaaah

Ville vara lite "fin" så plockade blommor..det blev nog bara gay. Kunde iaf vara lite rolig och fota dom.

StuganBeger mig mot stugan, längtar efter denna busegull!!

Skolavslutning del 1


DoggarPå vissa bilder ser det ut som att dom ska döda varandra men så var icket fallet!
Det var sheisse svårt att hitta skärpan som ni kanske kan förstå..

hahahah

åh, så härlig kvinna :')

ont

Känns som att oturen slagit mig i ansiktet igår och idag, fick en snabb släng av nåt halsont igår, och idag kollade jag mig hack i lårmuskulaturen som jag inte fick svar på, och när jag kommit hem och rensat lite ogräs så small det till i ryggen och nu kan jag inte röra mig... Måste ha hjälp med att gå på toa, och det gör jävligt ont att skratta. David har iaf varit snäll och kommit med lite gott och hjälpt mig överallt. Handikappad i am.

sun

Tänkte stressköpa nån billig solkräm från ica men inte fasiken var dom billiga inte (100 drygt låg dom på) så kikade in på Life och blev informerad om denna. En solkräm utan alla metaller, kemikalier och annat äckel som t.o.m kan förstärka risken att få hudcancer. Och istället med goa bär som t.ex. havtorn.
155 :- kostade den och det kändes ok med tanke på vanliga krämers pris. Lite trög att smörja ut men med lite go hederlig kallpressad kokosolja ska det nog gå vägen.
KÖPKÖP!

blessed with a curse

Häng med klassen och diverse HÅJ

Andreas och Angelica

Ännu ett fint par!

my little man

Det ska bli så skönt när jag blir ledig på riktigt och kan spendera all min lediga tid på Aston, alltså på söndag kan jag slappna av och hitta på en massa kul att göra med han, jag och Nadja gick i förrgår till hockeyrinken nedanför mig och lirade lite boll med Aston. Han Gillade nog det nog då han kutade som en galning efter bollen och bar den stolt överallt.

Bal

Utökar detta balinlägg med ännu ett stiligt par. Emelie och Samuel!
Lämna ut er mail ifall ni vill ha bilderna(kvaliten på blogg är så satans kass)

Mer bal


Bal 2012

Blev en ganska snabb fotografering av några balpar idag så jag har väl inte miljarder bilder att välja mellan. Men än så länge kan jag bjuda er på Jinci och hennes partner. Kan väl tillägga att jag (med hjälp av mina kompanjoner nadja och evve) fixade Jincis frilla och smink.

one year

åhåhåhå det här var typ ett år sen..snart. måste verkligen redigera bilder för har miljaaaaaaaaarder.
aja. skoldagen för mig börjar 3 imårrn och efter det ska jag TRÄÄÄÄÄÄNA

Red Car

Idag har vi haft vår första guidning, det var sju grupper och behövde bara läsa från pappret lite de två första grupperna. Det blir kul när man kan prata ur skallen. För er som inte vet så jobbar jag på Rönnskär.
Det var ett gäng "raggare" med snitsiga bilar som vi guidade..

RSS 2.0