Guldstjärna till mig ikväll!

Har slitit med projektrapport, affischutformning, tavelmålande, fysikränknande och försjupningsarbete hela dagen. Är klar med sistnämnda så det kan jag lägga bakom mig. Resten är finslipningsarbeten som jag förhoppningningsvis blir klar med inom någon dag. Och kaaaaanske har ett jobb till sommaren, så mycket jobb jag sökt förtjänar jag nästan två jobb.. synd att jag inte har en enda kontakt någonstans, verkar vara enda sättet att få jobb. MEN jaja det kanske löser sig ändå. Bara en dryg månad kvar till studenten, åh vad skönt det ska bli.
 
Nu ska jag sluta svamla och gå och lägga mig. Godnatt.
 
Mina studentskor förresten! Är övernöjd med dom.

Studentmössan!

 
Idag kom detta guldpaket på posten! Är så nöjd över hur jag valde att "designa" den. Den blev så lyxig men samtidigt enkel, tycker den blå färgen gör den lite extra svensk, tack för att teknik fick färgen blå! Haha jaja. Får ursäkta mobilbilden. Måste verkligen bli bättre på att lägga in bilder på datorn...

Foderbyte

Aston har ätit roburs valpfoder ända sen vi hämtade hem honom och har alltid varit lite lös i magen så nu kände vi att det var dags att göra något åt det. Det blev en dyr liten provpåse som har högt animaliskt innehåll. 2,5 dl två gånger om dagen ska han ha och det han fick nu slukade han på en hundradels sekund, det gick hem alltså. Slatten av Icafodret vi lite stressartat köpte gick dock inte hem.

Hoppas magen mår bra av det lika mycket som Astons smaklökar.


RSS 2.0