Piercat snoken

I måndags trippade jag och Maria ner till piercingstudion för att perforera oss litegrann! Hon tog två i öronen, conch och rook tror jag det kallades, och jag tog i septum!

Har tänkt på det väldigt länge och helt plötsligt satt jag där och väntade på att bli stucken! 

Helvete så ont det gjorde. Riktigt trögt gick det också eftersom det är så "broskigt". Jag kände hur det strömmade (jag kunde nästan se det framför mig) smärtsignaler till tårkanalerna och mina ögon drunknade i tårar. Riktigt skum känsla faktiskt. Som att sätta på en kran. Jag blödde ganska mycket vilket tydligen är ovanligt. Men nu är det ganska lugnt och känner inte ens av den.

Längtar till det gått någon vecka så jag kan byta till en mindre. Vill bara en simpel ring utan kula som går just efter näsan. Nöjd blev jag i alla fall!
Nyårsafton

Lite bilder från nyårsafton! Vi var ett gäng på drygt 30 pers i en mysig lokal i Lund! Middag, lekar, burträskbingo och en massa musik och dans hann vi med innan tolvslaget. Vi hade bevisligen väldigt roligt då vi alla blev chockade över att tiden gått så fort och vi bara hade en kvart kvar till tolvslaget.. Alla samlades på innergården och sköt raketer, tjoade och skålade när vi räknade ner. Det var så himla kul! 

Sen fortsatte vi fira till klockan tre (en timma tidigare än tänkt) då vi blev hämtade av en taxi och åkte hem. En väldigt glad taxichaufför som gick med på vårt förslag att släppa av oss i farten haha. Ett under att jag inte ramlade på blankisen.

Vi var några som började nyårsfirandet med lite ishockey! Jag var fortfarande svullen/öm i fotleden efter operationen så jag fick ge upp lite tidigare..

Var fruktansvärt dålig på att ta bilder men men. Bryggargatan

I onsdags blev vi alla kollegor bjudna på finmiddag av cheferna, på bryggargatan! Trerätters vilket omfattade löjrom på råraka till förrätt, oxfilé och inbakad oxkind med godheter till varmrätt och chokladfondant till efterrätt. 

Det var jättetrevligt att träffas alla samtidigt! 

Jag blev sjukt mätt och kunde knappt andas när alla rätter ätits upp. Men det var det värt för det var grymt gott!
Ett försök till att se inte-plågad ut.

Hur jag egentligen såg ut! ⬆️


Julen

Hade en väldigt mysig jul i år och har förvånansvärt nog haft julkänslor. 

Dan före dopparedan spenderade vi hemma i Ursviken med Kalixlöjrom och Bingolotto på tv! Fick även operera ut två skruvar den här dagen så var lite svullen och ful om foten. 

På julafton klev jag upp med tuppen för att jobba till 14.00 vilket var väldigt mysigt. Blev lite julklappsöppning och filmtittande.

Sen skulle jag bege mig hemåt och var väl inte riktigt i toppskick då det senare visade sig att jag åkt på bihåleinflammation. Hade sett framemot julbordet och allt det goda men orkade inte äta så mycket, fick snapsa istället. Lite senare somnade jag i fåtöljen och vaknade när alla skulle fara haha.

Hade tänkt göra massa roliga grejer på mellandagarna eftersom jag faktiskt var ledig men fick ju bara ligga inne och mögla.

Jaja.. Fick så himla mycket och fina grejer, vilket jag inte alls hade trott så var verkligen överraskad. Tack alla snälla! Det var en fin jul överlag även fast jag var sjuk!


Snöig prommis

Har äntligen kunnat börja gå lite längre promenader med Aston utan att få allt för ont i foten. Igår blev det en kall prommis längs älven på cirka 4-5 km. 

Använde baggenbältet, som jag fick i julklapp, hela promenaden så Aston var ganska slut efter allt dragande när vi kom hem. Och jag också! Det var nästan bara upptrampade snöstigar som vi gick i och vi fick springa ibland för att hålla Astons tassar från att frysa sönder (måste köpa små skor till honom).

Skönt att jag iaf kan börja komma igång med prommisar igen! Det blev hundra gånger bättre när jag fick ta ut skruven som låg och skav på senan i foten. Senan är tyvärr skadad dock och det kommer ta några månader innan den blir återställd. Så jag får försöka rehab:a så gott det går!
RSS 2.0