Green smoothie

 
Försöker käka en sån här vitaminbomb varje dag. Missade två dagar i helgen men annars har jag gjort en varje dag, och de är ganska goda (Och mättande)! Brukar ha i spenat,broccoli,morot och selleri som grundingredienser, sen lägger jag till en frukt för lite sötma och eventuellt något annat nyttigt. För att få den lite mer lättflytande häller jag bara i en skvätt vatten. Spenaten ger mest grönfärg, och välj en citrusfrukt eller äpple istället för jordgubbar eller blåbär så håller den sig grön. Färgen kanske inte spelar så stor roll gällande näringsinnehållet men det är väl inte så lockande att dricka en brun smoothie.. ;)
 

Fan va mycke jag bloggar!!! #yolo

Gick på nattens sista toabesök, och Aston går ner för att bädda min säng. Jag hänger på toan ett tag och beundrar mina nya finnar då jag hör ett ynkligt litet gnäll från min manliga tjurtämjarhund!! 
OCH MED ALL RÄTT! DET LIGGER JU EN STOR JAGUAR PÅ TRAPPEN SOM FRÄSER OCH RIVER OCH SLAKTAR ALLT I SIN VÄG! 
 
Sen gick vår gråa katt Gråis iväg och Aston jagade honom. Nu ska jag sova lycklig eftersom papsen chöpt en ny router så kan faktiskt koppla upp mig på iPaden i mitt rum :D (mor och bror rev tillsammans ner min dator i golvet så den äro nu dement och svår att förstå). Guten nacht!
 
 

Jeg avlider

 
Ja tja! Här ligger jag begravd i kuddar och filtar med en brännande hjärna och assisterar mina ögon att hålla sig öppna. Försöker rehabilitera mig själv, från fyra jobbpass i september till mer än heltid i oktober.. Inte riktigt van. 
 
Tur att det är mest kvällar och helger så jag kan aktivera Aston på dagen så han är trött när de andra kommer hem. Men åååååh vad slutkörd jag är. Blivit inskolad och jobbat på ett ställe samtidigt som jag inskolas och jobbar på ett annat. Utöver dessa två ställen har jag fyra till ställen jag jobbar på, mer eller mindre.
 
Har tvingat mig själv att säga nej till något pass iaf.

Hund under uppbyggnad

Vaknade med en jävla huvudvärk this morning och har försökt ladda batterierna hela dagen. Kl 2 orkade jag börja röra på mig och gick ut med Aston. Blev mer lydnad under promenad och inget bus/spring i skogen. Orkade inte helt enkelt men han blev tillräckligt utmattad ändå.
 
Har kommit igång bättre med lite mer varierad träning för Astons del. Tränar kontakt när han är lös, tränar lite muskler - han får springa på ojämn mark och hoppa upp på/över olika objekt, tränar lydnad vid promenad osv,osv. Får försöka ragga med mig nån att kanske hoppa på nån spårkurs/grupp. Skulle va kul:) måste bara hitta motivationen hehe..
 
För övrigt - han är så tanig just nu, han har inte stor aptit när det kommer till torrfoder så får försöka lösa det på nåt sätt. Min lilla anorexiahund. Inte lätt med dagens ideal alltså.
 
Bilder från idag:
 
Men han är så snygg ändå mitt lilla knyte :')
 

loggar ut

Känns som att jag är en överhettad motor just nu. Har jobbat varje dag denna vecka och jobbar varje dag, veckan ut, peppar inför 26 timmars jourjobb i helgen! Får eventuellt vila på måndag sen äre ba å hopp upp på hestn igen. Hade eventuellt tänkt träna ikväll men näääööö är som en walking dead. Kanske kan klämma in ett pass imorgon om allt går enligt tidsplanerna.
 
Here's en utsikt från andra jobbet jag var på idag.
 

hundstackare

Tog en lååååång (ofrivillig bortsnoozande) sovmorgon idag och det hade Aston inget emot! 10 i 12 steg jag upp och då låg Aston kvar och drog sig. Sen myste vi på en stund (läs: jag var jobbig med honom med katten (mössan) och tog massa fina bilder..) och sen gick vi ut. Snipp snapp snut så var sagan slut. 
 
Kom nyss hem från jobbet och nu ligger palten och sover i mitt knä, som ett plåster är han.
 
Skiter på mig lite varje gång jag ska gå till bilen på parkeringen utanför mitt jobb (Anderstorp). Skumma typer stryker omkring och typ gråter, skriker, stannar och stirrar på mig, tjuvkopplar bilar och gömmer sig när jag går till bilen. Fyf'än, ska förevigt bo i ursviken, vara klädd i nitade kläder och alltid ha tjugofem aggresiva kamphundar på armet utifall att..
 
Nu var sagan slut på riktigt.
 
 

RSS 2.0