Juligt



Det blev väldigt smarrigt! Men Självklar föråt jag mig på degen så det var inte liiiika gott när det var klart haha. Får skylla mig själv..

Sjuk

Har dragit på mig en dryg och seg förkylning så jag spenderar största delen av dagarna i soffan och slötittar på tv. 
Meeen har hunnit med att starta julen lite försiktigt sådär. Nya kuddfodral och hyacinter! Har också lite planer på att baka saffran cake pops ikväll.








-

Igår hade vi över lite friends och åt pizza och såg hockey! Jag Nadja och Kippe stannade hemma medans resten gick ut. Vi gjorde tydligen rätt val då det var 40 min kö in på allstar och ännu mer kö för att lämna jackorna. Vi hade iaf kul med kortlekar och grönsaker med dipp haha. Sen for vi upp till vitberget och kollade på utsikten.


Aston var på dagis igår hos Davids mormor och morfar så fick hem en nöjd vovvse imorse som fått långprommis och säkert god mat! Vi for iaf till sandtaget och busade och ikväll har han fått både ny mat och ett fryst märgen. Förväntar mig en trött och nöjd hund både ikväll och imorgon!




Shopping

Gick en sväng på stan med Maria idag och köpte en massa onödiga grejer!

Ikväll ska jag bowla en snabbis sen hänga med Nadjo!

Fika

(Bild från tidigare, det finns glutenfritt bröd på espresso house!) 

Är så socialt handikappad här hemma att jag kryper ur skinnet och klättrar på väggarna. Foten börjar göra mer ont och min sjukskrivning är förlängd till 7/12. Skulle egentligen vara back on track i måndags men det går inte undan med fotfanskapet. Kan eventuellt vara en skruv som går in i en sena. Skönt är det då inte. 

Raggade iaf ihop lite kompisar och kryck-haltade (får bara gå med en krycka) till espresso house för lite fika och snack. Himla myspys!

Gifts



Fick så mycket fint när jag fyllde år. Kände mig tvungen att visa. Fick bland annat en ny laptop, vilket var välbehövligt eftersom den jag tidigare haft var skoldatorn som jag köpte av för 700 spänn. Vi fick datorerna julen i ettan. Har alltså haft den iiii fyra år blir det väl? Den har funkat skitbra men den har blivit dängd i golvet några gånger så den sjöng på sista versen.

Fick också en massa skönhetsprodukter, doftljus, presentkort, en blender, body shop adventskalender, vin som ska lagras, vinglas, shotglas, sprit, Gucci gorgeous gardenia Parfym, och lite mer things som kan/inte kan skådas på bild!

David uppvaktade mig med glass, bullar, munkar, tomtebloss, tutor, julmust, te och skönsång så fick ett ganska härligt uppvaktande på morgon haha.

20 år

I söndags var det äntligen min tur att kliva ur tonåren!
I fredags gick vi i familjen och åt på bryggargatan. Firade med friends på lördag med lite snittar, drinkar, pizza, cupcakes och en jädra massa annat gott hemma hos mig innan vi gick ut! På söndag var det släktkalas med hela tjocka släkten! Fick så himla mycket fina presenter och blommor att jag nästan drunkade i dom. Tack åter igen! 
 
Lånar denna från Amanda! (Alla är inte med på bild.)
 







Igår och idag

Igår var vi några girls och åt på Olles, sen myste och såg film. Idag har vi lagat god mat (since it's farsdag)-peppar/smörstekt rostbiff med en svampsås på Karl Johan och en fräsch sallad till samt hemmagjord gräddtårta till efterrätt- och sett på lite bra söndagstv.

En bra helg helt enkelt!
Kvällens middag:

Lördagens looks and food:
Tog en Fajita Pita eftersom många talat gott om den men jag blev ganska besviken. Det var ganska smaklöst och inte så gott med all drypande ost. Men då vet jag det until next time!

Har köpt mig en blåglittrig peplumtopp (heter dom så?). Eftersom jag inte äger någon festlig topp så kanske det var dags. Kände mig väldigt "inte-jag" dock med den och lockad frilla. Oh well.

Nu är klockan snart ett och jag bör skalla kudden. Nighty!


Önskelista

Fick order av min fämily att lägga ut min önskelista här. Länkar till det mesta.
 
Yankee Candle
Yankee Candle Car Jars
Bed-set från Rusta. Två stycken
• Adventskalender från The Body Shop
• Presentkort på Ingmar inredning
• Laptop med HDMI-uttag samt photoshop med bridge
Iittala Essence vitvinsglas
Spegel Hemnes från IKEA
Bordsspegel
Hudkräm
• Några bra böcker. Både på engelska och svenska.
• En fårfäll. Inte någon processad från IKEA utan en riktig, lurvig obehandlad fårfäll.
• En blender/mixer.

RSS 2.0