Trött

Nu har vi äntligen landat i Reykjavik! 

Vi flög från Skellefteå måndagkväll till Arlanda och övernattade på en bänk/soffa där. Inte jätteskönt och inte så trevligt men det gick. Sedan flög vi till Oslo och vidare till Reykjavik. Det gick ganska fort att flyga, trodde det skulle kännas drygare. 

Vi har hunnit boka in en ridtur med islandshästar imorgon bitti och en spadag på Blue Lagoon på torsdag. Sedan väntar valsafari och utflykt till The  Golden Circle. En dag ska vi ägna åt att kolla in stan, kanske Perlan, och shoppa lite samt testa på utelivet här. Det ska tydligen va bra.

Vi gick en liten promme ikväll för att utforska närliggande sevärdheter. En katedral råkade vi stöta på, ett gäng skulpturer, en park, fina pittoreska hus, havet med fina berg i bakgrunden och lite annat smått och gott! 

Nu orkar vi nog inte va vakna längre. Klockan är 19.30 här men hemma i Sverige är den 21.30 så det blir lite fel.. Vi blir hursomhelst upplockade 8.15 av bussen imorgon så det blir nog bra att sova nu ändå.

Någon ö innan Island.
Vi har haft ganska kul åt språket haha.
Åt den godaste mackan på länge när vi landat på Keflaviks AirPort. En sandwich med avocado mozzarella och tomat, samt en juice gjord på hallon, banan och äpple.
Fina områden här i Reykjavik, även graffitin!
Så här fiiiiint var det vid vattnet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0